четвъртък, 30 август 2012 г.

Джъстин запя One less lonely girl на малко момиченце

Джъстин пее на щастливата девойка
Канадската поп звезда Джъстин Бийбърнаправи зрелищно шоу, което разплака повече от 200 000 души. Певецът покани на сцената случайно момиче, след което му подари букет и изпълни песен за него.
Джъстин е на турне в Мексико, което е част от проекта „Believe tour“. Концертът му беше безплатен и хиляди фенове се изсипаха на площад Сокало, в центъра на града. По-голямата част от публиката бяха между 12 и 17 години, като започнаха да пеят още с първата песен на тийн идола. Младата звезда е взривил публиката с решението си да покани на сцената малка фенка. Момичето (Debahni Guzman) било на седмото небе от радост и неможело да спре да плаче. Тинейджърът е изпял, специално за нея песента „One Less Lonely Girl“. Парчето е било мечтан подарък за момичето, като Джъстин е изпълнил цялата песен на ушенцето на младата девойка. Това впечатлило всички на площада, а шоуто е било неописуемо.
Бийбър се е появил на сцента с 5 сексапилни танцьорки, а на отсрабу е имало 4 големи екрана, на които са се въртели клипове на певеца. С зрелищния си спектакъл канадецът е засенчил много звезди и това ще му вдъхне още по-голямо самочувствие и желание за успехи.
Джъстин Бийбър подлудява тийнейджърките. ВИЖ ВИДЕОТО: