четвъртък, 30 август 2012 г.

Как продава Селена парфюма си?

Тийн звездата Селена Гомес също прибегна до изпитания рекламен трик, че секса продава във всичките му форми. Холивудската певица и актриса намери най – добрият начин да промотира своя парфюм, който пусна на пазара, като разходи зашеметяващо дългите си и стегнатитебедра. По този начин гаджето на Джъстин Бийбър си гарантира, че няма как промоцията на парфюма й, от която тя се надява да добави още няколко милиона към банковата си сметка, да остане незабелязана.
Джъстин Бийбър и този път не намери време за своята любима
Изпълнителката на „Love You Like A Love Song“ бе облякла ужасно  къси и секси бели панталонки, с които подчерта  по толкова  блестящ начин краката си на събитието в Ню Йорк, че всички фотографи се избиха да снимат изваяната й фигура, а покрай нея и дизайнерското шишенцепарфюм.
Любопитен факт е, че звездното гадже  на Селена – Джъстин Бийбър, с което уж са неразделни, така и не се появи на промоцията на парфюма на главната героиня от филма “ Монте Карло“, което провокира тамошните медии отново да пишат, че отношенията на тинейджърите са в криза.
Селена представи по много секси начин своя парфюм!  ВИЖ ВИДЕОТО: