неделя, 19 август 2012 г.



Майкъл Медсън пребива до кръв Джъстин Бийбър в новото му видео






Американският актьор, поет и фотограф Майкъл Медсън участва в новия видеоклип на канадската тийн звезда Джъстин Бийбър, предадоха музикалните медии.

Той е в познатата си роля на безкомпромисен и суров персонаж, а в клипа героят му предупреждава Джъстин Бийбър да не се среща повече с дъщеря му. "Сигурен съм, че я обичаш, но аз знам какъв тип човек си. И аз бях такъв преди време. Това означава, че някой ден ще я изоставиш заради друга и ще разбиеш сърцето й", казва Медсън, който в края изпълнява заплахата си да направи нещо лошо на Бийбър, ако пак се появи пред дома му.

Клипът вече има близо 3 милиона ротации в YouTube, а песента е част от новия албум на Бийбър Believe.

54-годишният Медсън, направил име в киното с филми като "Глутница кучета" и "Телма и Луис", вече рядко участва в успешни филми, се завърна под светлината на прожекторите с участието си в американското VIP издание на "Биг брадър" по-рано тази година. След това обаче той беше арестуван заради побой над непълнолетния си син, но впоследствие беше оправдан.

През последните години Медсън издаде няколко книги с поезия, като следващата, Expecting Rain, ще излезе през декември тази година. Лириката му е описана от покойния му приятел Денис Хопър като напомняща творчеството на Чарлз Буковски и Джак Керуак. Извън киното Медсън има и издаден мащабен фотоалбум през 2006 г., в който снима хотели, малки ресторанти, барове и магазини из Торонто. До края на 2012 г. се очаква филмът Eldorado, който ще бъде поредният, в който той ще си партнира с Дарил Хана. В комедийния хорър участват още Питър О' Тул и посмъртно Дейвид Карадайн.