понеделник, 27 август 2012 г.

Бившите и настоящите приятелки на Джъстин Бийбър


Всички го харесват. И всички в най-смелите си мечти си представят, че той е тяхно гадже. А всъщност в живота му истинските приятелки не са толкова много. Бийбър Мания потърси имена и факти.
Още преди да стане известен Джъстин се запознава със сестрата на един от най-добрите си приятели Кейтлин Бийбдълс. Връзката им не е много продължителна – около 18 месеца. След това Бийбър тръгва по турнета, но двамата си остават приятели. Когато през 2009 Бийдълс претърпява тежък инцидент с лодка Джъстин я подкрепя.
Междувременно на снимките на Baby той се запознава с Джасмин Вилаж. Слуховете твърдят, че тя е новата приятелка на Джъстин, но и двамата отричат.
Със Селена Джъстин се запознава след като мениджърът му Скутър Браун се обажда на майка й, която е нейн мениджър, за да покани Селена да пее за Бийбър на негов концерт. Официално връзката между Бийбър и Гомез започва преди около 2 години. Сред билийбърите и селенаторите двойката е известна под името Джелена. Медиите непрекъснато пускат слухове, че двамата са се разделили. За тазгодишния рожден ден на Селена Джъстин й подари пръстен с буквата “J”. Последното, което Бийбър Мания разбра за тях е, че Джъстин пише песен за новия албум на Селена.
А коя е вашата любима двойка?