понеделник, 3 юни 2013 г.

Нова фото сесия на BieberJustin Bieber засне нова фото сесия за рекламата на новата линия на известна спортна марка. Сесията представя звездата във всекидневна, но доста яка стилистика. Вместо ферарито си, тиин идолът се размотава с колелце из града – като истински тийнеджър, какъвто всъщност си е. На някои от кадрите можем да видим и татуировката му на сова.Justin Bieber засне нова фото сесия за рекламата на новата линия на известна спортна марка. Сесията представя звездата във всекидневна, но доста яка стилистика. Вместо ферарито си, тиин идолът се размотава с колелце из града – като истински тийнеджър, какъвто всъщност си е. На някои от кадрите можем да видим и татуировката му на сова.


Justin Bieber засне нова фото сесия за рекламата на новата линия на известна спортна марка. Сесията представя звездата във всекидневна, но доста яка стилистика.
Вместо ферарито си, тиин идолът се размотава с колелце из града – като истински тийнеджър, какъвто всъщност си е. На някои от кадрите можем да видим и татуировката му на сова.