понеделник, 30 юли 2012 г.

  Втори годишен благотворителен на Selena Gomez




Селена Гомез потвърди, че тя с нейната банда на сцената ще се направи на живо изпълнение във втория годишен благотворителенконцерт за УНИЦЕФ. Благотворителен концерт ще се проведе от петък, 20 януари в Дома на Блус в Холивуд. Концертът ще събератсредства за УНИЦЕФ.
 Селена Гомес заяви по нея Twitter сметка, че тя не може да чака да сподели своята производителност на второ Годишен Благотворителен концерт с феновете си. На нейния сайт, Селена Гомез заяви, че връщане винаги е била важна за нея.Концертът позволява тя да се свържете с феновете си.

скорошен албум, озаглавен "Когато слънцето залезе". Въпреки това,Селена Гомез може да не пусне нов, по-албум скоро. Селена Гомез и нейната група на сцената се планира да направя кратка почивка от музиката, защото Селена Гомез иска да се съсредоточи повече върху актьорската си кариера тази година.
Селена Гомез, който вече е увит "Магьосниците от Уейвърли Плейс", призна за плана да се прекъсне по музика в интервю за даден сайт. Селена Гомез ще се присъедини към два филма, в началотона 2012 г. и тя е развълнувана.Двете два филма са различни, че Селена никога не е играл преди. Тези филми са "Пролет Breakers" и "бъркотия ".

 Пролет Breakers "е около четири колеж момичета, които правят бързо хранене ограбват.Тези четири студентки си позволят да отидат на Флорида почивка пролетта . Докато "бъркотия"Историята е за четири момичета, които отчаяно се опитват да се избегне превръщането на горещи бъркотия, че те са предназначени да бъдат.Селена Гомез, който сега е в среща с Джъстин Бийбър Планирани са още един гол за бъдещето . Селена Гомез заяви, че тя би искала също да бъдат включени в ТВ сериали като "Приятели".Селена Гомез , 20-годишният артист и певец, който започва кариерата си като Disney звезда, призна, че тя би искала да бъде част от друга ансамбъл серия . 

Тя споделя, че телевизионен сериал е нещо, съвременен, както и като kooky. Тя може също така забавен и малко по-романтично за нея.Осъществяване на игрални филми може да е друго нещо, че Селена Гомез ще се радва да се опита. Тя каза, че тя знае, че хората трябва да бъдат внимателни за това как го правят.Селена Гомез възхищава Рейчъл Макадамс толкова много, защото Рейчъл е направила добър избор.

 Тя се възхищава на начина,Рейчъл Макадамс, изглежда, да се играе на кариерата си. Селена ще се радва да има разговор с Рейчъл МакАдамс и цифри, защо тя прави това, което тя прави.





По време на едно завъртане на певицата и се видяха гащите, които бяха панталони!!!!!!!!!!!!!!!!!