неделя, 29 юли 2012 г.


                             Selena Gomez си забрави кучето

Световно известната и актриса Selena Gomez е обещала да си осинови нашенско куче, но си тръгнала без него.
Тийнзвездата заявила, че вече има няколко домашни любимци, осиновени от нея, но искала да си вземе и от България.„След изказването й бяхме се подготвили специално, за да я посрещнем в приюта в село Сеславци. Бяхме украсили входната арка с венци и бяхме създали атмосфера. Тя обаче така и не се появи, за да си вземе куче, въпреки че имахме няколко подходящи за нея”, коментира и. д. директор на столичното общинско предприятие „Екоравновесие” Манол Нейков, пише в. „България днес”.
Selena вероятно се отказала да вземе българско безпризорно псе, защото ветеринарният контрол при влизане в САЩ е много строг, когато се внасят животни от други континенти. Таксите по вноса също са сериозни, но този факт едва ли би попречил на младата милионерка.
„Когато каза, че иска да си осинови куче, мисля, че Gomez повече създаде медиен шум около себе си, отколкото наистина да го направи”, допълни и. д. шефът на „Екоравновесие”.
Ако не е взела със себе си куче, то поне е сигурно, че си е тръгнала с хубав спомен от хот-дога ни. Selena Gomez, която прекара близо две седмици у нас, заради снимките на екшъна The Getaway, не може да нахвали родния хот-дог. Тя дори обяви в Twitter, че това е най-страхотното хапване на сета!!!