неделя, 9 септември 2012 г.

ДЖЪСТИН БИЙБЪР ПРЕБИ ЧОВЕК ПРЕД СЕЛЕНА ГОМЕС


Любимият на милиони лековерни тинейджърки по целия свят Джъстин Бийбър е обвинен в криминално нападение, съобщават за TMZ източници от органите на реда. По време на инцидента, станал малко след обяд, Джъстин се е намирал в Мол “Де Комонс” в Калабасас, където живее.
Папарак се еопитал да заснеме тийн звездата и впоследствие, според полицейски източници, е между двамата е възникнал някакъв вид физическа разправа. Пребитият фотограф се е обадил на 911, но когато полицаите пристигнали на местопроизшествието, Джъстин и приятелката му Селена Гомес вече са си били тръгнали. 

Папаракът се оплакал от болки в горната част на тялото и е бил откаран от линейка на бърза помощ в местна болница, където е бил прегледан и по-късно изписан. 

Жертвата на нападението е подал жалба в полицията. В документа Джъстин Бийбър се посочва като извършителят на атаката. Полицията е започнала разследване, в рамките на което ще бъдат разпитани Джъстин и Селена. 

До момента случаят не е коментиран от представители на Бийбър. 

По думите на няколко очевидци след препирнята, адвокат се е приближил до папарака и му е казал, че може да измъкне много пари от инцидента и го е посъветвал да си викне линейка и подаде жалба в полицията. Те добавят, че папаракът е блокирал пътя към колата на Бийбър, докато вторият се е опитвал да си тръгне. Бийбър е помолил нахалника да се отмести, но не е последвала реакция. Именно тогава е избухнал и въргала. /БЛИЦ