петък, 14 септември 2012 г.

Модният грях на Бийбър


Модният грях на Бийбър
Джъстин Бийбър определено е най-големият тийн идол в момента. До такава степен, че почти всички, които не са му фенове, направо не могат да го понасят.

Нашето отношение не е такова. Често сме се изказвали похвално за момчето. Особено в случая, когато сбъдна мечтата на своя 6-годишна почитателка, болна от рак.

Благородните постъпки на 18-годишния певец обаче не означават, че когато направи нещо глупаво, трябва да му спестим градивната критика. А тоалетът, с който се е появил за снимки с почитателите си, определено заслужава остра такава. Виждате го на снимката. 

Разбираме, че американците не се стараят толкова много в облеклото си, колкото европейците. За тях "официалният анцуг" не представлява повод за срам. И все пак, дори те трудно могат да защитят дизайна на спортната дреха, избрана от Бийбър. Неговият червен анцуг е украсен с джобове, които са нарочно извадени навън, а подплатата им е нашарена "в зелено".

Наистина, звездата тийнейджър разполага с установени 112 милиона долара в банковата си сметка. Но пък трябва ли да се фръцка с тях по такъв смешен начин? Да не говорим, че останалите елементи от облеклото и аксесоарите му също не изглеждат добре. Бял потник, съчетан с разкопчана избелена риза. На врата - златен ланец и свирка. Едната си ръка Джъстин е "украсил" с дебела гривна, а другата - с масивен часовник, също от жълтеникавия благороден метал.

Питаме се, какво ли е казала младата модна икона Селена Гомес, след като е видяла половинката си в този недодялан вид?