понеделник, 25 март 2013 г.

Хиляди фенове на One Direction опитаха да докажат любовта си към групата


Точно 3 371 фенове пробваха да докажат любовта си към One Direction, изпращайки снимки за конкурса, обявен от The Voice – България в началото на февруари. Най-яката музикална медия у нас дава двоен билет за концерта на групата на 11 май в Берлин. Бонус към голямата награда са два самолетни билета и нощувка в хотел.

В продължение на 43 дни в редакцията пристигнаха над 10 000 фотоси, колажи и рисунки, които свидетелстват както за невероятната популярност на тийн идолите,  така и за невероятната креативност на техните почитатели.

Фенка направи „среща“ за 14 февруари с петимата изпълнители, като първо ги е изрязала от картон, а след това ги е подредила около масата в дома си. Друга направо се омъжи за сладурите, вкарвайки ги в младоженски колаж. Един младеж пък дори се е ... омъжил за Зейн Малик, кръщавайки се с неговата фамилия.
 
Стотици снимки показват домашни любимци, кръстени на Хари Стайлс и компания, татуировки с ликовете им, като девойка е изрисувала тялото си на 100 процента. Някои ентусиасти пък са привлекли в 1D-акция приятели и роднини, за да изглеждат снимките им още по-впечатляващи.

Маникюр с ликовете на петимата сладури, техни карикатури, изрисувани с главите им кексчета, чаршафи с тях и цял ... олтар са сред хрумките на желаещите да зърнат бандата на живо.

Само един късметлия обаче ще грабне голямата награда, но ще има и много утешителни – фланелки, CD-та и DVD-та на 1D. Щастливецът ще бъде определен чрез жребий в ефира на радио The Voice на 2 април в 14:00 ч.
Вижте част от участниците ТУК.