петък, 22 февруари 2013 г.

ONE WAY OR ANOTHER С РЕКОРДНИ ПРОДАЖБИ

One Way Or Another (Teenage Kicks) на One Direction е на път да се превърне в най-успешния благотворителен сингъл за Деня на червения нос.
За последните 3 дни сингълът оглави iTunesкласациите в 63 държави по света, включително във Великобритания, САЩ, Канада, Мексико, Аржентина, Сингапур, Египет и Нова Зеландия.
Кевин Кахил, изпълнителен директор на благотворителната организация, казва: "Не можехме и да мечтаем за по-добра група, която да запише официалния сингъл на кампанията по случай нейния 25-годишен юбилей. Това е абсолютен успех и за първи път имаме песен с такива продажби по целия свят. Приносът на момчетата за кампанията е невероятен и благодарение на тях ние ще съберем огромна сума за нашите програми”.
През януари тази година момчетата от бандата посетиха Африка, където се запознаха на място с различните програми за подпомагане на нуждаещите се хора и, най-вече - за децата в нужда.Групата се отказва от всякакви хонорари във връзка със сингъла и предоставя всички отчисления от песента на фондацията Comic Relief. Денят на червения нос е на 15 март 2013 г.
Междувременно, One Direction се подготвят за предстоящото си европейско турне през април и май 2013 г. То включва 18 дати като групата ще изнесе концерти в някои от най-големите зали и арени във Франция, Швеция, Германия, Белгия, Холандия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия и Дания. Групата ще документира световното си турне и ще даде бекстейдж достъп на феновете си чрез излизането на техния 3D-концертен филм на 23 август т.г под режисурата на известния документален режисьор Morgan Spurlock.