събота, 8 декември 2012 г.

Джъстин остана без нито една номинация за наградите "Грами"


Изненада! Джъстин Бийбър остана бе номинация за наградите „Грами”
Този четвъртък станаха ясни номинациите за наградите „Грами", който ще се състоят през февруари следващата година. Джъстин Бийбър бе сред очакваните фаворити и на този музикален ивент, тъй като младокът тази година обра куп отличия. Изненадващо обаче, той не се класира в нито една категория.
Мениджърът на звездата Скуутър Браун бил бесен и не можел да си намери място от яд. Според него клиентът му работил усилено цялата година и заслужавал да си тръгне с награда и от това събитие, пише немският сайт klatsch-tratsch.de
Браун не се стърпя и написа в Twitter: "Не съм съгласен. Момчето заслужава номинация. Той направи много силен албум и успешно турне. Той заслужава славата си и не мога да кажа нищо позитивно за това решение да не влезе в номинациите. Не съм съгласен с организаторите на наградите. Всички номинирани сте си заслужили мястото. Работихте здраво и трябва да ви бъде признато това. Но аз знам, че и Джъстин Бийбър заслужава да е сред вас. Този път наградите „Грами" се изложиха".


За разлика от мениджъра си Бийбър не изглежда толкова бесен и отчаян, тъй като още не е коментирал по никакъв начин факта, че не е сред номинираните за „Грами".Тази година канадецът изкара албума си "Believe", който беше на челните места в много музикални чартове. Песните му „Boyfriend" и „As Long As You Love Me" също се превърнаха в тотални хитове.